Toeval bestaat niet…

Al vele jaren liggen er diverse jaargangen van Het Beste van Reader’s Digest in ons kleinste kamertje. De boekjes zijn al vele malen gelezen en herlezen. Maar als ik toevallig de uitgave van juli 2004 in handen krijg, lees ik steevast het verhaal van Anna. Het is een verhaal over levenspaden die elkaar kruisen, uit elkaar lopen en op een miraculeuse manier toch weer bij elkaar komen. Toeval? Wonder? Wie zal het zeggen?

Nieuwsgierig geworden? Klik hier of op de foto voor een leesbaar PDF-bestand.

4 thoughts on “Toeval bestaat niet…

  1. @Bettie: kun je wel pdf_bestanden openen, met Adobe Reader? Ik heb het hier op mn tablet en telefoon geprobeerd en het ging prima. Anders stuur ik je het bestandje.

  2. Het Beste neem ik vaak mee op vakantie… op ons kleine kamertje wordt niet langdurig gelezen, korte Fokke & Sukke van de kalender

Comments are closed.