Overwinning

Dit blogje schrijf ik te voren, dus of het DE overwinning wordt, waar we allemaal op hopen kan ik niet voorspellen. Maar wij hebben al wel genoten van een andere overwinning, die van Lars Boom in een natte, zware en modderige etappe van de Tour de France.

Elke dag kijken we naar de inspanningen van de renners, hun gevecht over bergen, regenachtige wegen en kasseien. En nu dus, na 9 lange jaren wachten, weer een Nederlandse overwinning. Moe, bezweet, onder de modder en drijfnat van de stromende regen kwam Lars Boom binnen in Arenberg. Over vele kilometers, waaronder de beruchte stukken kasseien (kinderhoofdjes zeggen wij in Rotterdam) streed hij een heroïsche strijd en overwon. Super, voor ons kon de dag al niet stuk!!

One thought on “Overwinning

  1. Ook wij hebben genoten van deze mooie overwinning! Jammer dat deze topprestatie een beetje ondergesneeuwd wordt.

Comments are closed.