Wat een gedoe…

Gelukkig, ze kunnen weer gewoon doen. De hond uitlaten, op de fiets naar kantoor via de normale route en even een peukje roken op het balkon. De inwoners van Den Haag hebben geweten dat Obama op visite kwam, net als de mensen die rondom het Rijksmuseum wonen. Het was allemaal wel erg veel gedoe hoor….

2 thoughts on “Wat een gedoe…

  1. Een balkonverbod is niet tof, een kwaaie soldaat voor je deur ook niet, maar verder was het eigenlijk best gezellig. De halve stad liep op zondag uit om de Zone te zien. Het was net de filmset van een politieke actiethriller. De Statenlaan was Checkpoint Charlie. Alles ging gesmeerd, geen gedoe of gerommel, en na twee dagen is alles (gelukkig) weer voorbij.

  2. Ach, manlief werkt normaal ook in Den Haag, gewoon even go with the flow en de locatie aanpassen, valt allemaal best mee

Comments are closed.