Luchtschepen

Eigenlijk weet ik biet of het erg leuk is om met mij door een stad te lopen. Zeker niet als ik mijn fototoestel bij me heb (of mijn telefoon, die ook foto’s maakt). Want ik ben altijd op zoek naar leuke plaatjes, bijzondere dingen, gekke momenten. Echtgenoot weet dat al, die loopt langzaam maar stug door.

Laatst liepen we in de buurt van Hotel New York en ineens zag ik het: het luchtschip. Daar moest dus een foto van gemaakt worden en dan is het nog een hele toer om zoiets netjes en duidelijk te fotograferen. Ook in Londen zag ik zo’n luchtschip, op het dak van het Liberty warenhuis. En ik heb er ook nog wel meer gezien, maar niet meer kunnen vastleggen.

Grappig zo’n zeilschip dat hoog in de lucht de windrichting aangeeft.

   

One thought on “Luchtschepen

Comments are closed.