Crash

Na al een heleboel narigheid met onze computer, gaf hij er gisteren definitief de brui aan. Nu tik ik op onze laptop en daar zou het ook wel goed mee moeten gaan. Maar alle foto’s staan op onze grote computer. Er is wel een extra harde schijf als back-up. Maar hoe ik die nou zo snel aan de praat krijg?
We zullen onze expert erbij moeten halen, maar die heeft het ook al razend druk. Dus…  het eerstvolgende blogje zal wel even op zich laten wachten.

Ik wens in ieder geval iedereen een heel gezellig oudjaar en vooral voor het komende jaar veel gezondheid en geluk!!!

2 thoughts on “Crash

  1. Oh Els wat vervelend… we zijn zo afhankelijk van goed werkende apparatuur. Gelukkig heb je je mobieltje nog. Ik maak daar vaak ook snel wat foto’s mee die ik naar mezelf mail om bij een blog te gebruiken als ik bijv. onderweg ben.

Comments are closed.