Musea in Nederland

Een terugkerend blog over Nederlandse musea. Van Groningen tot Maastricht, van Enschede tot Hoek van Holland.

Vandaag staat in de schijnwerpers:
Nederlands Pluimveemuseum in Barneveld

  We eten zo gemakkelijk een stukje kip, nemen bij het ontbijt een eitje. Maar wat weten we nou over kippen?Nu 2013 het “Jaar van de Barnevelder” is, kun je in Barneveld zelf gaan kijken hoe het zit met dit beroemde ras. Want niet alleen in Nederland, maar ook ver over de grens weet men deze kippen op waarde te schatten. Dus ga eens kijken en misschien mogen de kinderen dan zo’n mooie kip iets lekkers voeren.

3 thoughts on “Musea in Nederland

  1. Hallo Els, omdat bij stuur een foto mijn reactie niet geplaatst werd, reageer ik hier maar even. Gelukkig weet ik je nog te vinden;-).
    Ik heb op mijn blog Zovandat foto’s geplaatst. Misschien wil je eens kijken?
    En dat mijn reactie niet geplaatst is zal wel aan mij liggen hoor, aan mijn niet- technische knobbels zal ik maar zeggen…

  2. En toch is het een heel leuk museum, met name voor stadse kinderen. Waar mag je nog echte kuikentjes aaien? Daar!

Comments are closed.