(Niet zo) handig

Ik ben dol op handige tips en tricks en op internet is genoeg te vinden.
Maar soms vraag ik me af wat er nou zo handig is.
Neem nou dit: ik dacht dat het een soort keukenrol zou zijn. Maar wat blijkt: het zijn vaatdoekjes op een rol. Er is een tutorial bij en ze kunnen ze gewoon in de was en dan weer opgerold op het aanrecht worden gezet. De blogster heeft ze zelf gemaakt.
Van mij mag ze hoor! Maar als ik bij Zeeman of Wibra voor minder dan 2 euro vier vaatdoekjes kan kopen, dan ga ik ze toch zeker niet zelf naaien?
 

Het handige van keukenrol is toch dat je de viezigheid opveegt en dan zo in de vuilnisbak kunt plempen?

2 thoughts on “(Niet zo) handig

  1. Hi Els,

    Leuk maar niet handig inderdaad. Ik heb tegenwoordig de switch van Sorbo. Die kan mee in de vaatwasser en zo heb je iedere dag een brandschone vaatdoek. Maar ik maak nog wel van oude handdoeken poetslappen of washandjes etc. 😉

    groetjes,

    Dorothé

Comments are closed.