Raadsels

Al ben ik dan inmiddels een beetje bejaard, met de computer kan ik redelijk goed overweg. De gewone dingen zoals dit blog bijhouden, foto’s uploaden, bestanden downloaden of een nieuw programma installeren lukt allemaal prima.
Maar soms sta ik ook voor grote raadsels. Met name hoe er met Facebook moet worden omgesprongen. Ik heb intussen een aantal “vrienden”, waarvan ik er een heleboel eigenlijk helemaal niet ken. Van sommigen word ik zo nu en dan ook helemaal tureluurs, want die sturen de hele dag allerlei berichten rond.
Wat mij betreft mogen ze, maar moet je nu bij elke foto die je op internet ziet ook meteen laten weten dat je hem zo leuk vindt?
Ik ga dus maar eens op zoek om uit te vogelen hoe ik dergelijke berichten moet uitsluiten.

One thought on “Raadsels

  1. Nee hoor, je hoeft helemaal niet te reageren. Je hoeft niet eens te kíjken , hahaha. Maar als je dat toch doet, zit er bovenaan bij de naam van je vriend een vinkje. Daar kun je alles uitsluiten wat je maar wilt!

Comments are closed.