Coronationstreet

Al zappend kwam ik gisteren ineens een aflevering van Coronationstreet tegen. Al jaren heb ik daar niet naar gekeken, maar ineens was ik weer een tiener. Toen mijn moeder en ik op donderdagavond keken. Dat was de avond dat mijn vader ging kaarten en wij dus heerlijk konden zwelgen in de serie. Eigenlijk ging het over niets, zomaar een doorsnee straat ergens in Engeland. Maar dat was nou juist het leuke, allemaal mensen die gewoon deden. En deze vonden we de leukste: Ena Sharples, de roddeltante met de scherpe tong, die haar medebewoners bekritiseerde in The Rovers Return Inn.

Puur jeugdsentiment!

 

2 thoughts on “Coronationstreet

  1. Nooit iets van gezien, maar ik weet natuurlijk wel dat het een kijkcijferkanon was toentertijd.

  2. Ik heb het nooit echt gevolgd, Coronation Street. Maar wel eens af en toe een aflevering gezien. Wij volgden wel Peyton Place.

Comments are closed.