Eva Jinek

Ze is mooi, ze is blond, maar  zeker niet dom. Ze vloert grote ego’s met een lieve glimlach en zet haantjes op hun nummer. Wie?
Deze vrouw, Eva Jinek.
In haar eigen talkshow op zondagmorgen, die ons vaak aan de buis plakt, heeft ze de touwtjes strak in handen.
Ik vind haar een sterke TV-persoonlijkheid!
 

3 thoughts on “Eva Jinek

  1. Zo af en toe kijk ik (als ik er aan denk).
    Afgelopen zondag heb ik me vreselijk zitten ergeren aan haar. Een van haar gasten was een topman van Shell. Zo denigrerend als ze steeds deed tegen hem! Een saaie Delft-student waarmee het toch nog goed gekomen was door zijn huwelijk met een Leidse studente, een nerd, wetenschappers doen niets leuks, wat kun je er nou mee, enz enz.
    HOOGMOEDIG!!

  2. Ik heb het programma nog nooit gezien, maar daar zal ik eens verandering in aanbrengen. Eigenlijk kijk ik overdag nooit televisie.

Comments are closed.