Dagelijkse kost

Koken vind ik heerlijk, kookprogramma’s bekijken ook. Niet alles is even leuk, maar dit vind ik echt een topper. De kok is heel relaxed, de keuken een plaatje en het meeste wat hij maakt is tamelijk simpel te maken en toch erg lekker.
Klik op de foto om naar de link te gaan voor heel veel recepten.

2 thoughts on “Dagelijkse kost

  1. Hoi Els,

    Meteen bij de favorieten gezet voor de ontwikkeling van de basiskooktechnieken van de kinderen. Het is koken naar mijn hart …. niet moeilijk doen maar gewoon wat lekkers in elkaar flansen. Ik denk dat ik hem tzt ook wel op mijn blog ga noemen, maar dan zeg ik wel dat ik hem van jou heb.

    groetjes,

    Dorothé

  2. Mijn zwager is verslaafd aan dit programma. Hij heeft pas op latere leeftijd de pannen ontdekt en is er heel enthousiast over. Het zijn goeie en niet al te moeilijke recepten.

Comments are closed.