Verzekering

Rond deze dagen kwam ook de aanbieding voor de nieuwe zorgverzekering met de post. Wij zijn collectief verzekerd via de oud-werkgever van Leo en dat is zeker niet verkeerd. De mensen die de voorwaarden met de verzekerings-maatschappij afsluiten, zijn doorgewinterde onderhandelaars. En dat vind je terug in de polisvoorwaarden van de aanvullende verzekering.
Wij zijn er dus uit, na een beetje puzzelen, zoeken op internet naar de hoogte van de vergoedingen en wanneer je daarvoor in aanmerking komt. Eigenlijk hoop ik altijd dat we die premie voor Jan Joker betalen. Want geen kosten betekent tenslotte dat je hardstikke gezond bent.
Nou ja, op wat kleine ongemakken na, zijn we dat ook. En dat willen we zo nog heel lang houden ook!

2 thoughts on “Verzekering

  1. Hoe ouder je wordt hoe belangrijker de gezondheid! Vroeger vond ik dat toch zo’n gezemel, maar tegenwoordig ben ik heel erg dankbaar voor een goed functionerend lijf
    Ik ben net weer door de ” APK ”van 2 bevolkingsonderzoeken 😉

    groetjes,

    Dorothé

Comments are closed.