Wachtwoord

Dat gebeurt me nou wel vaker. Ik wil wat bestellen en ga naar de website van het bedrijf. Daar moet je je gegevens invullen of meteen inloggen. Maar ja, heb ik me al een keer ingeschreven? Geen idee???
Alles gewoon invullen en een wachtwoord kiezen. Dan blijkt dat je al in de administratie staat. U kunt inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Ja, ho even….. Dat weet ik nou juist niet meer. Nieuw wachtwoord aanvragen, naar je mailbox, bericht openen, link aanklikken, wachtwoord veranderen.
Wachtwoorden, inlog-codes, PIN-codes, nicknames…. ik kan het allemaal niet meer bijbenen.

4 thoughts on “Wachtwoord

 1. Ik snap precies wat je bedoelt. Gek word je daarvan. En zo georganiseerd als Wieneke of Bettie zal ik wel nooit worden, helaas… Alis het natuurlijk wel een goed idee.

 2. Hoi Els,

  Gelijk maak ik een kopie van mijn inloggegevens bij de bevestiging die ik van dat bedrijf ontvang. Dit bestand zet ik een een mapje in mijn postvak in onder de naam computerregistraties.

  Van alle belangrijke zaken heb ik een document geamaakt en versleuteld opgeslagen. Dat mail ik naar mijn hotmail zoadat ik het ook op vakantie kan lezen als er plotseling iets is wat ik moet doen.

  gr. Dorothé

 3. Jawel, dat kun je wel. *klopt bemoedigend op schouder*
  Gewoon even een schriftje met dat soort dingetjes er in op geschreven naast je computer leggen. Doe ik al jaren. Heb er erg veel gemak van.

Comments are closed.