Bah!

Waar je hier loopt, ligt wel ergens hondenpoep. Het is een hele kunst om er niet in te trappen, want het ligt overal. Logisch dat honden ook zo nu en dan een flinke drol draaien. Maar moeten ze dat nou uitgerekend midden op de stoep doen? Ik zou toch denken dat het een kleine moeite is om ze te leren het langs de stoep te doen.
In Hasselt (België) ergert men zich er ook al aan. Daar maakt de gemeente in duidelijke taal er reclame voor de “doggybag”, zodat Hasselt schoon blijft.

2 thoughts on “Bah!

  1. Vooral ergerlijk als je met dikke profielzolen in zo’n smeuïge hoop trapt en zonder dit te weten in je auto stapt. In de tweede helft van de negentiende eeuw is in Engeland de zogenoemde ‘plusfour’ in de mode gekomen, in de volksmond ‘DROLLENVANGER’ genoemd, een soort pofbroek of knickerbocker voor heren. Waarom niet zo’n handig kledingstukje gemaakt voor honden? De trottoirs blijven dan beter begaanbaar. Wellicht een gat in de markt voor dierenwinkels 😉

Comments are closed.