Venetië

Het stond al lang op mijn lijstje: een keer naar Venetië. Afgelopen week waren we er. Het was sprookjesachtig mooi, met wat zon en wat regen. En wij voelden ons helemaal niet zo triest als Charles Aznavour hier zingt. Wij gingen er tenslotte nog een beetje onze 37e trouwdag vieren.

Maar ik vind dit een mooi chanson en dan ook nog in het Italiaans gezongen door Charles, ach ja, dat is het helemaal.

4 thoughts on “Venetië

  1. Staat ook nog op mijn verlanglijstje, ze zeggen dat het er stinkt..is dit zo?

    Van harte gefeliciteerd met jullie 37 jarig huwelijk!

    groetjes: yvonne.

  2. Alsnog gefeliciteerd. Jullie zitten ons behoorlijk op de hielen. Ons huwelijk is namelijk ook 37 jaar, maar wij trouwden in februari 1973. Grappig, he? Schitterend dat Venetië. Ik was er als 18-jarige een keer met mijn ouders. Toen deden ze het voorkomen alsof de stad binnen 10 jaar zou verdwijnen. Dat is dus wel meegevallen 😉

Comments are closed.