Dagje weg

Vorige week stonden 50 gymclubleden (allemaal 60+ tot 90+) om 9 uur al klaar voor een dagje Zutphen en omstreken.

Zoals al ze vaker deed, had Saskia haar organisatietalent gebruikt en voor een leuke dag uit gezorgd.

De bus was iets verlaat, maar na enig passen en meten zat iedereen, waren de rollators ingeladen en reden we richting Zutphen. Na een kleine file aan het begin zat de vaart erin en konden we rond half twaalf aan de koffie en gebak.

Daarna naar het centrum van Zutphen, waar een deel ging winkelen of een terrasje pikte en een ander deel in fluisterbootjes of per elektrisch treintje het stadje verkende. Weer een ander groepje volgde een gids, die met veel verve vertelde over de geschiedenis van Zutphen.

Na al deze activiteiten reden we naar Domein Romeijn, waar hapjes, drankjes, heerlijke paella en salades klaar stonden. Er was muziek, het weer werkte mee, de stemming zat er goed in. Een rond half negen reden we weer terug naar Rotterdam.

Saskia, hartelijk bedankt voor al het werk. Het was een topdag!

4 thoughts on “Dagje weg

  1. Als je de foto’s bekijkt krijg je toch vraagtekens bij die gymclub. Aan de andere kant weet ik ook hoe belangrijk bewegen is en is het natuurlijk fijn als het op die manier mogelijk is. En dat uitje slaat natuurlijk niemand af.

  2. De Saskia’s op deze wereld zijn hun gewicht in goud waard. Leuk dat zo’n dag uit helemaal prima verloopt.

Het is leuk als je een reactie geeft.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.