Voetbalplaatjes

Daar kon je natuurlijk op wachten. Er is een nieuw voetbal kampioenschap op komst en dus krijg je voetbalplaatjes bij de boodschappen. Bij Lidle, maar misschien ook bij andere supermarkten…?

Hier is daar geen belangstelling (meer) voor. Maar dat zal elders wel anders zijn. Dus nemen wij die plaatjes bij onze boodschappen en hangen de zakjes ongeopend in de keuken aan het prikbord.

Wie zijn/haar verzameling wil aanvullen, mag me dat in de commentaren laten weten. Dan stuur ik de zakjes te zijner tijd op. Ik wacht wel even tot er nog wat bij zijn, de actie loopt tot 30 juni.

Bij meerdere aanvragen zal ik het eerlijk verdelen.

6 thoughts on “Voetbalplaatjes

  1. Mijn Lidel zit midden in het dorp op de Markt en met klein pleintje ervoor waar een Oranjeboom staat met bank rondom. Zat nu vol met jongetjes die vrijwel iedereen die met kar de winkel uitkwam aanspraken. Waren netje jongetjes die het heel beleefd vroegen en ook geen herrie maakten, waarschijnlijk zouden ze daar wel op worden aangesproken als dat wel zo was. Ik had er maar een voor ze en na net openen ging er een gejuich op, kennelijk had ik een goede gekregen.

Het is leuk als je een reactie geeft.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.