Maandag met muziek

Elke maandag zal de week beginnen met muziek. Oude songs, nieuwe wijsjes, van vroeger of net uitgebracht. Met veel aandacht voor allerlei talen, maar ook regelmatig een Nederlands nummer. Van heel vroeger, uit de tijd van de charleston of vroege jazz tot de hitparade van nu.

Raar toch, ik ben nog nooit met de pont over het IJ in Amsterdam gegaan. Dat komt er nog wel van, later een keer. Vandaag dan maar een lied van Jeroen Kramer: De pont naar Noord.

Als de clip niet start, dit is de link

4 thoughts on “Maandag met muziek

  1. Wat een mooi nummer over de pont over het IJ. Je hoort niet veel meer over Jeroen Kramer!

  2. Alhoewel ik geboren ben ik 1950 in Amsterdam en er gewoond te hebben tot 1974 was ik nog nooit met de pont gegaan.
    Tijdens de eerste coronaperiode zochten mijn zus en ik naar iets om toch te doen. Auto in Noord gezet en met de pont naar de overkant, daar wat rondgewandeld in bekend gebied. Maar niks om iets te eten. Ik wist dat de Febo wel open was en zijn we in Noord daarnaartoe gegaan en in de auto gegeten.
    Plan was om ook een andere pont van iets verder eens te nemen maar helaas heeft zus contact voorlopig verbroken.

  3. Dat klinkt best wel aardig van Jeroen Kramer. Mij verder geheel onbekend.

Het is leuk als je een reactie geeft.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.