Logica

Er wordt steeds minder post gestuurd. Wie krijgt er nog een brief, wie stuurt nog een verjaardagskaart?Welk bedrijf stuurt nog een aanbieding per post?

Er worden minder en minder stukken gestuurd, want alles gaat per mail. En dat voelt POST.NL  natuurlijk in de portemonnee. Dus moeten we straks weer meer betalen voor een postzegel. En wordt de post ook nog minder vaak bezorgd.

Wie iemand op de juiste dag wil feliciteren, moet al ruim van te voren plannen wanneer de post bezorgd zal worden. Ook rouwkaarten komen soms te laat. Al met al denk ik dat daarom juist ook minder post verzonden wordt.

Maar kijk je in de kaartenwinkel, dan vind je meer dan genoeg kaarten voor elke gelegenheid. Wie stuurt die dan en hoe? De logica ontgaat me.

9 thoughts on “Logica

  1. Goed uitgedacht Els.
    Worden er werkelijk minder kaarten verstuurd? Als ik een kaart ga kopen, staan er altijd nog meer mensen een kaart uit te zoeken.

  2. Ik verstuur best regelmatig kaarten. Een kaart vind ik leuker. Brieven stuur ik maar zelden. En inderdaad: een overvloed aan allerhande kaarten

  3. Dat heb ik tegenwoordig wel vaker: ergens de logica niet van inzien! En Post.nl vormt hier geen uitzondering op zoals je beschreef. Gelukkig stuur ik nog steeds heel wat kaarten per jaar omdat het leuk is die te ontvangen en ik vind het leuk iemand op deze wijze te verrassen. Maar je kan je maar beter niet realiseren hoe duur dit is! En nog gaat worden!

  4. Tja, ik moet zeggen dat ik ook zelden een brief of kaart verstuur. Kaarten voor een verjaardag leg ik meestal op het kado, of ik doe geld in de envelop.

Het is leuk als je een reactie geeft.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.