Verslaafd

Ik vind het eigenlijk best slap van mezelf, maar ik ben best een beetje verslaafd aan Instagram.

Als ik de app geopend heb, ben ik niet meer te stuiten. Foto na foto -of nog erger- filmpje na filmpje laat ik voorbij komen. En als ik dan weer oo de klok kijk is er zo een half uur voorbij.

Heb ik er iets aan? Nee, want er zit heel veel troep tussen. Soms sla ik iets op, een recept, een tip. Maar of ik daar ook wat mee doe? Ik geloof het niet….

En als er dan zo’n filmpje als hieronder voorbij komt, ben ik helemaal weg. Mensen die vallen, uitglijden, stoer doen en onderuitgaan. Ik moet er soms zo om lachen.

Nou ja, ik weet dat ik er gewoon mee moet stoppen. Maar ja, dat mobieltje ligt zo onder handbereik. Toch maar weer eens iets anders onder handen nemen, want dit is te veel van het goed.

6 thoughts on “Verslaafd

  1. Ik zal wel een uitzondering zijn maar vind dit soort filmpjes niet om te lachen. Zal ze ook niet veel tegenkomen want kijk niet op Instagram.

  2. Nou, dit is toch wel heerlijk om te zien! En lachen is gezond, moet je maar denken…
    Tja, als je vindt dat je te lang op Insta zit te kijken dan moet je maatregelingen nemen. Zelf zit ik soms veel te lang op Pinterest, maar meestal zoek ik wel gericht, maar kan ik nèt niet vinden wat ik wil…

  3. Geen beter vermaak dan leedvermaak. 🙂 Hier lach ik ook om.
    Instagram, facebook, Twitter, ik heb ze eruit gedaan, nu kan ik langer bloggen.

Comments are closed.