Drankje

Al jaren drinken Leo en ik voor het eten een glaasje. Leo meestal een biertje, ik vroeger een wijntje of sherry. Maar al weer een aantal jaren drink ik iets 0/0.

Zo’n Italiaans non-alcoholico drankje als Crodino sla ik ook niet af. En lange tijd had de Lidl een drankje in het assortiment dat Crodino enigszins benaderde. Kleinere flesjes, kleinere prijs, precies goed.

Leo heeft dan ook heel wat trays uit de winkel gehaald, want bederven doet het niet en een voorraadje is nooit weg.

Maar ineens is het uit het assortiment gehaald. Te populair, niet meer leverbaar in Italië? Geen idee, maar ik vind het wel jammer. Het dronk zo lekker weg.

Nu maar weer op iets anders over. Er zijn verschillende lekkere limonadesiropen te koop, die ik het liefst zelf meng. Want dan maak ik het minder zoet dan fabrieksmatig gebeurt.

5 thoughts on “Drankje

  1. Het is er bij de LIDL alleen als er Italiaanse week is. Dat is eens in de zoveel weken. Afgewisseld met Engelse en anderen.
    Dan blijft er bij ons wel eens wat over wat er nog een poosje staat maar..op=op
    Jenneke

  2. Ik weet niet waar je woont maar mocht je niet te ver van Belgie afwonen dan kan je daar ook eens kijken, vaak hebben ze daar een veel groter assortiment 0% aperitieven. Ik hou ook erg van die wat bitterzoete smaken.

Comments are closed.