Muzikale maandag

Elke maandag zal de week beginnen met muziek. Oude songs, nieuwe wijsjes, van vroeger of net uitgebracht. Met veel aandacht voor allerlei talen, maar ook regelmatig een Nederlands nummer. Van heel vroeger, uit de tijd van de charleston of vroege jazz tot de hitparade van nu.

Elke maandag zal de week beginnen met muziek. Oude songs, nieuwe wijsjes, van vroeger of net uitgebracht. Met veel aandacht voor allerlei talen, maar ook regelmatig een Nederlands nummer. Van heel vroeger, uit de tijd van de charleston of vroege jazz tot de hitparade van nu.

Tango dansen is een beetje lastig, maar de tango beluisteren is natuurlijk altijd mogelijk. Deze week dus de meester van de tango, Astor Piazolla met Libertango.

Als de clip niet start, dit is de link: https://youtu.be/t83XjF04r80?si=RYhEm289rbCmUVqY

4 thoughts on “Muzikale maandag

  1. Ik geloof niet dat ik de tango geleerd heb op mijn danslessen maar zou het alsnog graag willen leren. Helaas een a-muzikale man zonder enig dansgevoel.

  2. Dit was een zeer goed begin van deze winderige maandagmorgen : tangomuziek met Astor Piazolla. Mijn man en ik hebben de Argentijnse tango ook gedanst en zijn zelfs in Argentinië geweest in o.a. Buenos Aires in theater Colon! Dat was een feest om dat allemaal te mogen meemaken. Deze muziek is zo bijzonder en raakt je diep in je hart!

  3. Dat doet me denken aan de eerste danslessen. Het is helaas nooit een succes geworden, maar was wel altijd leuk.

Comments are closed.