Griezelig

Het begint steeds griezelig er te worden. Als ik wat zit te knutselen in mijn werkkamer, begint ineens de printer te ratelen. Verder niemand thuis, geen laptop of computer aan, telefoon ook niet.

Bron: Google afbeeldingen

Het blijkt een schoonmaakritueel te zijn. Er is wat geratel en gereutel, maar er komt geen papier uit. En na een tijdje is het weer rustig.

Maar wie heeft daarvoor opdracht gegeven? Ik niet, niemand. Tenminste, dat denk ik. Want misschien is het wel een verborgen instelling van de printer. En is het al vaker gebeurt zonder dat ik het wist. Nou ja, het zal er bij horen.

Ik wou dat zo’n verborgen instelling ook bestond voor het huishouden. ’s Morgens even wat gespetter en geplons en dan…. keurig nette en schone badkamer! Maar nee, helaas, die moet ik gewoon zelf met sop en lappen onder handen nemen.

8 thoughts on “Griezelig

 1. Mijn printer doet dat ook.
  Nee deed dat ook.
  Kost best hoop inkt, oude printer.
  Nieuwe gekocht, probleem opgelost.
  Oude verkocht overigens.

 2. Troost je, ik heb ook zo’n printer. Uit het niets geluid maken. Ik heb er twee en heb er een haar/liefde verhouding mee met nadruk op het eerste.

 3. Ik moest erg lachen om dit stukje. Apparaten gaan zo hun gang. Zo kan ik van tijd tot tijd geen reacties bij jou achterlaten omdat er iets is met mijn smartphone.

 4. Volgens mij zouden dat wel meer mensen willen… We hebben een paar jaar terug onze badkamer aan laten passen en deze meteen schoonmaakvriendelijk gemaakt door niets op de vloer te plaatsen. Teven hebben we een randloze toiletpot geplaatst

Comments are closed.