Maandag met muziek

Elke maandag zal de week beginnen met muziek. Oude songs, nieuwe wijsjes, van vroeger of net uitgebracht. Met veel aandacht voor allerlei talen, maar ook regelmatig een Nederlands nummer. Van heel vroeger, uit de tijd van de charleston of vroege jazz tot de hitparade van nu.

Elke maandag zal de week beginnen met muziek. Oude songs, nieuwe wijsjes, van vroeger of net uitgebracht. Met veel aandacht voor allerlei talen, maar ook regelmatig een Nederlands nummer. Van heel vroeger, uit de tijd van de charleston of vroege jazz tot de hitparade van nu.

Michael Bublé zingt Ä ninghtingale sang in Berkely Square”. Een song uit vroegere jaren, maar het blijft een heerlijk nummer.

Als de clip niet start, dit is de link

3 thoughts on “Maandag met muziek

  1. Inderdaad wat een mooi nummer om de week te beginnen! En door Michael Boublé gezongen!

  2. Een heerlijk rustig nummer om de dag mee te beginnen. Mooie animaties ook.

Comments are closed.