Fijne dag

Afgelopen zaterdag hebben we met de familie onze 50-jarige trouwdag gevierd.

Voor ons doen waren we al vroeg op en klaar om bezoek te ontvangen. De kinderen kwamen als eerste en hadden taart meegebracht. Twee flinke dozen met daarin heel toepasselijke ‘petit fourtjes’.

Daarna druppelde de verdere familie binnen. Na de koffie en taart waren er cadeaus, en werd er druk gepraat. Het weer werd allengs beter, dus konden we ook lekker in de tuin zitten en wie wilde een sigaretje roken.

Na sandwiches en wat te drinken stonden de taxi’s voor. Natuurlijk wisten wij wel, maar de familie niet, waar we naar toe gingen. Het werd de aanlegsteiger van de Waterbus in Rotterdam, waar we mee naar Dordrecht gingen. Toch was dat nog niet de eindbestemming, want van daaruit voeren we op een andere Waterbus verder naar Zwijndrecht.

In een restaurant aan het water stond een tafel gereed voor een gezellig etentje.

Veel te snel naar ons gevoel was het al weer tijd om naar Rotterdam te gaan. Maar we kunnen terugkijken naar een heel geslaagde dag, waaraan we nog vaak en met veel plezier zullen terugdenken.

11 thoughts on “Fijne dag

  1. Van harte gefeliciteerd met jullie gouden huwelijk. Ik heb helemaal niet het gevoel dat Leo en jij al ‘zo oud’ zijn om dit jubileum te kunnen halen.

  2. Dat ziet er heel gezellig uit. Jullie zullen vast nog lang na genieten van zo’n mooie dag. Nog veel goede jaren samen.

  3. Daar kunnen jullie nog lang op teren, heel mooi ingericht de dag, ik ga alvast sparen…

Comments are closed.