Maandag met muziek

Elke maandag zal de week beginnen met muziek. Oude songs, nieuwe wijsjes, van vroeger of net uitgebracht. Met veel aandacht voor allerlei talen, maar ook regelmatig een Nederlands nummer. Van heel vroeger, uit de tijd van de charleston of vroege jazz tot de hitparade van nu.

Elke maandag zal de week beginnen met muziek. Oude songs, nieuwe wijsjes, van vroeger of net uitgebracht. Met veel aandacht voor allerlei talen, maar ook regelmatig een Nederlands nummer. Van heel vroeger, uit de tijd van de charleston of vroege jazz tot de hitparade van nu.

Op een koude zaterdagavond in 1971 ontmoette ik Leo. We raakten in gesprek, maakten een afspraakje. En de rest is geschiedenis.

Want vandaag zijn we op de kop af vijftig jaar getrouwd. In 1973 wisten we dat we samen oud wilden worden. Dus vandaag een toepasselijk clipje: Westlife met I wanna grow old with you.

Als de clip niet start, dit is de link

9 thoughts on “Maandag met muziek

  1. Van harte proficiat gewenst met deze mooie gebeurtenis… Een hele toepasselijke plaat…

  2. Wat een leuke clip, Els, en wat een mooie, toepasselijke tekst! Die koude zaterdagavond in 1971 toen ik jou ontmoette, was een geluksdag! Vandaag vijftig jaar getrouwd en we blijven hopelijk nog lang doorgaan met samen nóg ouder worden!

Comments are closed.