Maandag met muziek

Elke maandag zal de week beginnen met muziek. Oude songs, nieuwe wijsjes, van vroeger of net uitgebracht. Met veel aandacht voor allerlei talen, maar ook regelmatig een Nederlands nummer. Van heel vroeger, uit de tijd van de charleston of vroege jazz tot de hitparade van nu.

Elke maandag zal de week beginnen met muziek. Oude songs, nieuwe wijsjes, van vroeger of net uitgebracht. Met veel aandacht voor allerlei talen, maar ook regelmatig een Nederlands nummer. Van heel vroeger, uit de tijd van de charleston of vroege jazz tot de hitparade van nu.

Dansend de week in, dat is een vrolijk begin. Zeker als Leslie Caron en Fred Astaire op het podium stappen. Sluefoot uit de film Daddy Long Legs (1955)

Als de clip niet start, dit is de link

2 thoughts on “Maandag met muziek

  1. Heerlijk om te zien, en dan ook nog in een redelijke kwaliteit…

Comments are closed.