Bezorgen

Een tijd geleden waren Leo en ik al vroeg in de stad en viel ons oog op een groot aantal oranje fietsen. Dat was nog niet voor Koningsdag, maar wel dan waar voor?

Bij nader inzien bleken het fietsen van Thuisbezorgd te zijn. En zo te zien was het al flink druk met bestellingen want ook al in oranje geklede jongens en meisjes stonden startklaar om te vertrekken.

Een paar weken later -we moesten al weer vroeg in de stad zijn- lukte het me om eens even beter te kijken wat er daar nou gevestigd was.

Nou ja, meer dan een bergplaats voor die fietsen leek het niet. Maar wat stonden er veel.

Zelf maken we zelden gebruik van deze of andersoortige bezorgdiensten. Maar er is dus een levendige markt voor dit gebeuren. Al om half elf zagen wij bezorgers fietsen, niet alleen van deze dienst maar ook van andere.

Is dat dan voor de lunch op je werkplek? Of worden boterhammen ook al niet meer thuis klaargemaakt?

5 thoughts on “Bezorgen

  1. Ik had ook altijd een stapel boterhammen mee. We laten ook maar zelden iets thuis bezorgen.

  2. Altijd brood mee naar mijn werk, ik kocht zelfs niets in de bedrijfskantine. Ongezond en dikmakend.

  3. ik stond altijd lang te smeren vroeger, broodtrommels voor iedereen. Alleen mijn man nam al 10 boterhammen mee. Iets kopen was er toch helemaal niet bij? Ik begrijp alleen niet dat zoveel mensen dat kunnen betalen, best prijzig! een koffie laten bezorgen vind ik helemaal het toppunt

  4. Half elf is vroeg voor lunch, maar misschien bezorgen ze ook koffie, dat zie ik hier in de straat gebeuren. En dan om 12 uur lunch laten bezorgen, brood mee schijnt ouderwets te zijn (niet voor ons).

  5. Ik zie mijn vader nog vertrekken naar zijn werk, trommeltje in de aktentas. Zelf nam ik meestal ook brood mee naar school. Maar ik denk dat veel mensen nu een broodje kopen ergens of gaan lunchen

Comments are closed.