Handig

Hoewel we bijna,allemaal een wasmachine thuis hebben staan, is die zelden groot genoeg voor een dekbed. En ook die moeten zo nu en dan door een sopje om weer lekker fris te zijn.

Bij een benzinestation bij de grens zag ik dit. In eerste instantie niet zo duidelijk, maar natuurlijk ging ik poolshoogte nemen.

Maar liefst een trommel voor 20 kg wasgoed. Alles inclusief, dus wasmiddelen en extra wasverzachter. Al vind ik dat laatste niet zo nodig.

Maar goed, campers en caravanners kunnen hier dus terecht. Aan het eind van de vakantie nog even langs en al het grote beddengoed is dan weer lentefris.

9 thoughts on “Handig

  1. Op fietsvakantie al gebruikt ze hebben diverse maten trommels. Je krijgt op je telefoon bericht als de was klaar is

  2. Handig, ook voor vrachtwagenchauffeurs, denk ik. Ik heb gehoord van een dergelijke was-installatie voor vieze paardendekens. Dat lijkt me een geweldige uitkomst, want dat zijn echt joekels. Die paarden liggen gewoon te rollen in modder met deken en al. Krijg dat maar weer eens netjes. Onze dekbedden breng ik eens per jaar naar de stomerij.
    Gaat ook heel goed 😉

  3. In Frankrijk staat zo’n installatie bij mijn supermarkt. Maar ik heb deze winter mijn Stolwijkse dekbed meegenomen naar mijn Franse wasmachine, dat is een extra grote, het dekbed gaat er net in. Buiten gedroogd Els, de zon scheen.

Comments are closed.