Warm of koud…

Wordt het een warme of koude winter….? Wie zal het zeggen. Tot nu toe viel het nog wel mee, maar ja, de echte kou moet nog komen.

Bijna iedereen zet de thermostaat een tikkie lager. Ook bij Jans op kantoor….

Is dat dan al vanwege de energiekosten?

Nee joh, mevrouw de leidinggevende is in de overgang. Vandaar…..

Ach ja, elk nadeel heb se voordeel šŸ˜‰ šŸ˜‰ šŸ˜‰

4 thoughts on “Warm of koud…

  1. Wij waren onlangs in het Jan Kruis museum in Orvelte. Zoooo leuk. Het is opgezet door zijn dochters, want Jan is een jaar of vijf geleden overleden. Die man was een begenadigd kunstenaar. Hij maakte onder meer mooie portretten van bekende Nederlanders zoals Willem Duys en Mies Bouwman. Mochten jullie in de buurt zijn…. niet overslaan, hoor.

  2. De thermostaat staat bij mij al jaren vrij laag en laat ik op 18,4 overdag en 14,5 staan. Dan kom ik op circa 730 m3 gas uit, waarvan 700 voor de verwarming. Voor m’n huis (oude hoek-benedenwoning) staat zo’n 1200 m3 en daar zit ik dus al jaren ruim onder, ondanks dat ik altijd thuis ben en voor mij geen werkplek op kantoor wordt warmgehouden. Verstook ook niets in een auto die ik niet heb,

    Met mijn standaard stookgedrag viel me op dat eind-september koudere nachten had waardoor ik toen meer dan normaal verstookte (15m3 ipv 8). Begin oktober is weer een stuk warmer en verstook ik duidelijk minder dan het gemiddelde van de 5 voorgaande oktobers.

Comments are closed.