Vrijheid-blijheid

Wij zijn helemaal klaar voor een dagje uit.

Boterhammetjes, verse koffie en nog wat lekkers voor onderweg.

Helemaal code-proof er op uit!

En ook bij hoge nood zit er al iets in mijn rugzak.

Vrijheid – blijheid.

10 thoughts on “Vrijheid-blijheid

  1. Ik weet niet of mijn vraag naar je “hogenoodoplossing” nog ergens hangt, maar hij is al beantwoord, zie ik hieronder. Dank je wel voor de recensie – ik moet iets dergelijks ook maar gaan aanschaffen!

  2. Brutale vraag: wat gebruik jij bij hoge nood? Ik hurk steeds moeilijker – en dan vooral het weer overeind komen – dus ik heb steeds meer problemen met onderweg plassen… Overweeg zo’n plastuitje o.i.d.aan te schaffen. Heb jij zoiets, en bevalt het (of nam je alleen toiletpapier mee?)

  3. Een hele fijne dag gewenst. Lekker ergens picknicken, nog lekker voordelig ook.

Comments are closed.