Luxe, luxer…

De generatie van mensen boven de 70, mijn generatie dus, heeft waarschijnlijk nog wel herinneringen aan het wc-papier van vroeger. Grijs, grauw en verre van zacht. Althans dat hing aan de rol op onze wc thuis.

Bij een tante was niet eens een eigen wc. Die was op de overloop en werd gedeeld met meerdere buren. Daar hingen stukjes krantenpapier aan een spijker. Wel geteld één keer ging ik daar plassen.

Hier liggen altijd diverse rollen, want niks erger dan geen wc-papier hebben. Gewoon papier, meerlaags en redelijk zacht.

Maar nu is er The good roll, duurzaam en ecologisch toiletpapier. Keurig thuisbezorgd, verpakt in een kartonnen doos en elke rol omhult met een fraai gekleurd papiertje.

Ach ja, het zal allemaal wel. Maar wij blijven toch maar het papier van die grote discounter gebruiken. Zelf gehaald, in ene moeite door met de andere wekelijkse boodschappen.

Hoeft er niet nog een bezorgdienst in de straat te parkeren.

9 thoughts on “Luxe, luxer…

  1. Thuisbezorgd, per stuk verpakt en een kleurig papiertje, mij ontgaat het hier wat er duurzaam is? Oke het is geen plastic, maar verder? Ik vind de naam de good roll dan ook enig zins misleidend.

  2. Ik haal WC papier gewoon bij de Lidl in grootverpakkingen. En als ze in de reclame zijn neem ik wat meer mee…

  3. Ik heb het allemaal eens goed bekeken en ik vind het eigenlijk wel een heel mooi idee. Er zitten overal nadelen aan natuurlijk, maar het enige nadeel dat ik hier kan bedenken is dat het bezorgd moet worden. Voor mij weegt dat niet op tegen de voordelen

Comments are closed.