Voor de kat…

Zouden er mensen zijn die zich vergissen? En dit mooie doosje aanzien voor een luxe stuk chocolade? Het zou me niet verwonderen.

Maar het is natuurlijk geen chocolade. Het is kattenvoer!
Uiteraard voor een luxe kat.

Niet voor Mieppie de straatkat. Maar een fraaie raskat, met een exquise smaak, zal dit misschien wel eens willen keuren wanneer het in haar design voerbak ligt.
😉 😉 😉

12 thoughts on “Voor de kat…

  1. En dan te bedenken dat een kat helemaal niet leeft in een wereld waar proeven een noodzaak is, maar in een wereld waar het meer om geur en ‘beweging’ draait dan om smaak. Het jachtinstinct wordt bij een kat echt niet gestimuleerd door een lekker geurtje, maar op een bewegend iets reageert een kat vrijwel meteen.

    Even terzijde; een dier behandelen als een mens, c.q. het dier menselijk gedrag toekennen/aanleren, lijkt mij een ultieme vorm van dierenmishandeling. En helaas zijn er nog legio huisdieren die met heel veel liefde door hun baasjes doodgeknuffeld worden onder het mom van ‘ik houd zoveel van mijn diertje’

  2. Als ik in groter supermarkten zie wat er allemaal te koop is op het gebied van honden- en kattenvoer sta ik weleens met mijn hoofd te schudden.

  3. Oh ik lach me slap. Dat je op het laatste moment nog even een aardigheidje koopt voor degenen waar je een bezoekje aflegt….

  4. Nee, ik heb twee katten, maar dat komt echt niet in huis… Gewoon eten wat in de aanbieding is. zowel brokjes als “nat” voer uit een blik.

  5. Mijn dochter is behoorlijk gek op haar katten, maar slaat hier gelukkig niet in door. Ik had eens een relatie met een man die dat wel deed. Elke dag duur voer en als toetje , ja je gelooft het niet een beetje chocoladevla met slagroom!!!!! En dat terwijl hij niet bepaald veel geld had. Hij woonde een paar maanden met de katten bij mij in, maar ik was al snel klaar met hem, niet vanwege de katten, maar toen hij wegging bleven de katten nog een tijdje bij mij. En aangezien hij niet betaalde voor hun voer kregen ze gewoon hetzelfde als de katten van mijn dochter en dat voer was een stuk goedkoper. Aanvankelijk wilden ze dat niet eten maar na een dag of wat aten ze het toch maar op. Toen ze uiteindelijk weer naar hun baasje gingen wilden ze in eerste instantie het dure voer niet eten. Zo zie je maar , wij als mensen maken de keuze , de kat maakt het meestal niet veel uit.

Comments are closed.