Red Dress Day

Het is onbegonnen werk om alle “speciale” dagen te vermelden.

Maar vandaag, 29 september -ook nog eens mijn verjaardag- wordt extra aandacht gevestigd op hart- en vaatziekten bij vrouwen. Daarom wordt aan ons gevraagd om een rode jurk, trui of wat dan ook te dragen.

Bij mij werd het een knalrode broek. Maar ik vond het ook een prima gelegenheid om dit lied te laten horen en zien. Helemaal up-to-date, toch?

Chris de Brugh met “Lady in red”

6 thoughts on “Red Dress Day

  1. Ik heb in mijn leven heel vaak rode jurken gedragen en moet dan ook vaak aan dit nummer denken. Vandaag had ik niets roods aan naar steun van harte de aandacht die er moet zijn voor hart en vaatziekten bij vrouwen!

  2. Een van mijn lievelingsnummers, ik heb filmpje helemaal uitgekeken. Gefeliciteerd had ik je al, hoop dat je een leuke dag hebt gehad.

  3. Daar zou ik ook met mijn ogen open naar staren… Maar dat benadrukt ook het trieste onderwerp dat het vandaag voorstelt. Ik zou er maar niet teveel aan denken en lekker je verjaardag vieren.

Comments are closed.