Reisherinnering

Wat raar toch, met herinneringen. Ik kan me niet meer goed herinneren waar ik deze foto maakte. Het is dan ook alweer meer dan 10 jaar geleden.

Het was ergens in Mecklenburg-Vorpommeren, tijdens een vakantie met onze -toen- spiksplinter-nieuwe auto. Dat kan ik wel weer terug-vinden, want zoiets staat netjes in de computer.

We hadden het reuze naar onze zin, maar wat was het koud en soms heel erg regenachtig. En wat doe je dan? Dan schiet je een cafeetje in voor koffie en wat lekkers. En maak je een foto van dat leuke uithangbord.

En verder…? Tja, dat weet ik niet meer. Dat is weggezakt in mijn geheugen.

6 thoughts on “Reisherinnering

  1. Bij mij schieten ook de namen van de plaatsen niet te binnen. Dan wordt het heel erg…

  2. Wat een leuk uithangbord. Ik vind dat je er nog veel over kunt vertellen hoor. En gelukkig zijn er geen nare herinneringen die op kunnen komen.

  3. Tja, gewoon op de naam komen van plaatsjes waar je was, is hier al een groot probleem. Ik vergeet tegenwoordig precies alles. 🙂 Zal vast de leeftijd zijn. Maar het was wel de moeite dat uithangbord.

Comments are closed.