Ander drankje

Hoewel ik graag een glaasje wijn drink en ook andere alcoholische drankjes lust, drink ik de laatste jaren zeer matig.

Ons borreluurtje bestaat voor mij dan ook vaak uit een glaasje limonade. Gemixt van bubbeltjeswater en een miniem beetje limonadesiroop. Dat smaakt prima, maar een mens wil ook wel eens wat anders.

En toen ontdekte ik bij Appie dit drankje. En ik kan niet anders zeggen, dat ik het heel erg lekker vind. Ik drink het met een ijsblokje en half bubbelwater. Een schijfje citroen maakt het helemaal af. En in zo’n wijnglas staat het nog super sjiek ook op tafel.

Misschien ook iets voor de vele mensen die weinig of helemaal geen alcohol willen drinken, maar ook geen zin in frisdrank hebben?

8 thoughts on “Ander drankje

  1. Ik hoop ook dat ik dit lekker vind. Water is om je mee te wassen en frisdrankjes vind ik vaak niet lekker. Ik hou wel van Crodino en ik hoop dat dit net zoiets is 😀

  2. Voor mij helemaal geen alcohol en ik drink liters thee en water. De meeste non- alcohol drankjes kunnen me niet bekoren. Ik probeer zoiets wel eens maar kom altijd weer terug bij thee of water.

  3. Ik drink ook weinig alcohol meer, maar al die “non” versies hoeven voor mij ook niet. Dan drink ik wel water of gewoon een colaatje…

  4. Wij drinken al een aantal jaren geen alcohol meer. Vaak zijn de “vervangers” dan weer heel suikerrijk en dat vinden wij dan ook weer niet de bedoeling. Is deze dat ook niet want Martini is op zich al een zoet drankje? Wel fijn dat er steeds meer non alcoholische alternatieven op de markt komen zodat je toch ook eens iets feestelijk kan drinken. En het glas maakt uiteraard heel veel uit. Het oog wil ook wat.

Comments are closed.