Onbegrijpelijk

Moeilijke besluiten zijn soms onvermijdelijk. Maar als je ze dan moet nemen, laten het dan toch vooral logische besluiten zijn.

Want wie kan me nou de logica uitleggen van het kabinetsbesluit om de musea, dierentuinen en arboretums te sluiten? Dat zijn toch bij uitstek plekken waar het publiek niet al te talrijk zal zijn. In dierentuinen en zo loop je meestal in de open lucht, dus dan is het helemaal van de zotte dat je daar niet heen mag.

Is het dan bij het tuincentrum, de IKEA of de bouwmarkt beter? Veiliger…? Ik kan het me nauwelijks voorstellen.

Maar goed, het is zo en voorlopig moeten we er mee leren omgaan. Zelf hebben Leo en ik al lang niet meer gewinkeld. We halen hooguit in sneltrein tempo de nodige boodschappen.

Ons zal je dan morgen ook niet op “Black Friday” vinden. Wij blijven wel lekker thuis of, als het goed weer is, lopen ons rondje in de buurt. Met veel frisse lucht en weinig andere mensen.

8 thoughts on “Onbegrijpelijk

 1. De logica hiervan ontgaat mij ook compleet.
  Ik loop liever in de dierentuin dan in de Ikea.
  Maar het gaat hier volgens mij om het aantal verplaatsingen met het OV.
  Althans, zo kwam het op mij over.
  Maar goed, zoveel mensen, zoveel meningen.
  Het is niet logisch en het blijft een gedoe!
  Een dingetje.

 2. Black Friday is volgens mij op 27 november pas. Wij komen ook nergens meer. Wat heeft het nu voor zin om bij Ikea in de rij op corona te staan wachten. De boodschappen zijn noodzakelijk, meubels en snuisterijen komen een andere keer wel weer aan bod, en als er echt iets nodig is bestellen we dat wel online.

Comments are closed.