Geurtje

Vakantie souvenirs zijn leuk en brengen herinneringen terug van reizen naar verre oorden. En dan denk ik niet aan kitscherige Eiffel-torens of flauwe beeldjes. Nee, meestal brengen wij iets mee wat dan wel opgegeten, opgedronken of gewoon gebruikt kan worden.

Nu we onze handen zo vaak wassen, ligt er in de badkamer een stukje ezelinnenmelk-zeep uit Portugal. Gewoon gekocht in een supermarkt. Of ik er nou ook zo buitengewoon knap en aantrekkelijk van word als Cleopatra betwijfel ik ten zeerste.

Maar het ruikt zo lekker en door dat geurtje kom ik telkens weer een beetje in vakantiesferen. In deze tijd toch geen slecht idee…?

8 thoughts on “Geurtje

  1. Hahaha, wat een idee! Als ik het had gezien, had ik het ook gekocht. En dat je er knap van wordt, dat moet je op de zeer lange termijn zien

  2. Wat heerlijk om op die manier iedere x even een fijne gedachte te hebben bij het wassen van de handen.

Comments are closed.