Rotzooi

Komt Marthy zo nu en dan op haar wandelingen in de Ardeche nog wel eens iets gezelligs en mooi vervallen tegen, hier is het meestal het tegenovergestelde. Dit is een foto van ergens in Rotterdam. Niet echt fraai, toch?

Ik begrijp niet dat mensen hun afgedankte spullen zo nonchalant op straat dumpen.

Het kan natuurlijk zijn dat de afspraken met de gemeente niet helemaal overeenkomen met jouw sloop- en renovatiewerken. Maar moet het dan zo?

Het zou een stuk schelen als we allemaal wat meer rekening met anderen zouden houden.

11 thoughts on “Rotzooi

  1. Mijn dochter woont in een flat in een wijk in Zwolle en ergert zich ook groen en geel aan wat er allemaal op straat gedumpt word . Vorig jaar gooide er nog iemand een bank van 3 hoog de flat uit . Haar naaste buren gooiden dagelijks peuken op straat en toen ze vorige week gingen verhuizen werden de plantjes die op hun balkon stonden en enkele kamerplanten zo van het balkon in het gras aan de achterkant van de flat gegooid. Met pot en al. In het begin van het jaar kregen alle flatbewoners plastic zakken om plastic gescheiden in te leveren en dit levert nog meer zooi op, want men wacht niet met buitenzetten tot de ophaaldag, nee als er een zak vol is word hij buitengezet..

  2. Dr is hier een flat in de buurt en daar komt iedere dag een karretje langs van de gemeente om alles op te ruimen wat naast de bakken is gestort. We lopen daar vaak langs en het is elke dag raak. Ongelooflijk

  3. Naar mijn mening ruïneert het weggooien van afval op deze manier de schoonheid van de stad. Als dit niet wordt aangevinkt, zal het de gezondheid van bewoners schaden.

  4. Afschuwelijk, voorheen zag ik zoiets ook bij een flat in een naburige stad. Mensen kieperden het gewoon over het balkon.

  5. Dit is inderdaad geen fraaie oplossing. Je kunt het netjes bundelen en dan aan de straat zetten, heeft wellicht hetzelfde effect maar ziet er een stuk aangenamer uit.

Comments are closed.