Ontspullen

Hoe gezellig kerst en oud en nieuw ook moge zijn, de meesten van ons vinden het ook wel weer lekker als alles is opgeruimd. Weg boom, weg slingers, gewoon weer alles glad en fris.

En als je dan toch bezig bent, kun je natuurlijk meteen doorgaan met ontspullen. Hup, klerenkast opruimen, weg met die ouwe troep. Het wordt tijd voor nieuwe kleren, frisse kleuren.

Maar wat doet men met de zaken die op de weggooi-stapel komen? In de kliko is niet meer van deze tijd. Het kan en moet dus gerecycled worden. Men vult een plastic vuilniszak en loopt er mee naar de kledingbak. Maar kijk nou eens, dat hadden meer mensen gedaan. Die bak puilt uit. Ach joh, pleurt het er maar naast of bovenop.
Want ook een milieubewust geweten heeft zo zijn grenzen…..!

6 thoughts on “Ontspullen

  1. Het is een verschijnsel wat ieder jaar terug komt. Als de bak een keer vaker geleegd wordt tref je dit niet zo aan…

  2. Ik zit heel eerlijk bij me zelf na te gaan of ik de zak er ook op of naast gezet zou hebben. Mijn conclusie is ja dat zou ik gedaan hebben, maar alleen als ik zeker zou weten dat de bak dezelfde dag geleegd zou worden. Misschien was dat hier ook wel zo

Comments are closed.