Waanzinnig…

… dat zullen alle enorme aanbiedingen wel weer zijn. Je kon geen krant of tijdschrift openen, of je kwam wel de kreet BLACK FRIDAY tegen. Ja, zelfs die irritante reclames tussen de FB-berichten of een spelletje schreeuwden je toe.

Ik ben niet zo’n voorstander van stakingen, maar hiervoor zou men moeten staken. Gewoon thuis blijven! Niks winkel in en winkel uit voor de meestal onnodige hebbedingetjes. Beter voor je portemonnee én voor het milieu! Om maar niet te spreken van je humeur 😉 😉

8 thoughts on “Waanzinnig…

  1. Waarom moeten wij Amerikaanse gewoonten overnemen? En waarom denkt de middenstand dat ze wel moeten meedoen? En waarom moeten wij meedoen?
    Mooi niet!
    Misschien moeten er lessen “nadenken ” op de basisschool maar zeker ook op de middelbare scholen geïntroduceerd worden.

Comments are closed.