Tikkie overdreven…?

Zo nu en dan denk ik dat we in deze tijd een beetje extreem bezig zijn. Moet nou echt alles tot het uiterste worden doorgedreven?

Want wat zit er nou in tandpasta? Daar zit toch niks dierlijks in? Of vergis ik me?

Ik verbaasde me over het aanbod van deze tandpasta waarop duidelijk vermeld stond dat het ook door veganisten gebruikt kon worden. Nou, dat zal dan wel. Maar zo wordt er natuurlijk steeds meer op de markt gebracht. Weer een andere verpakking, weer meerdere soorten. We zien inmiddels door de bomen het bos niet meer.

Ik houd het nog maar bij mijn eigen vertrouwde merk… Dat is ook minder prijzig…

7 thoughts on “Tikkie overdreven…?

  1. Idioot gedoe allemaal. Het wordt inderdaad steeds gekker. Gelukkig ontgaat mij het meeste, want ik bestel drogisterij-artikelen twee keer per jaar on line in grotere hoeveelheden en kom zelf bijna nooit in een echte drogisterij.
    Ik bestel gewoon altijd hetzelfde en als de doos binnenkomt gaat de inhoud in de voorraadkast. Ik heb dus een ‘eigen winkel’ hahaha

Comments are closed.