Natuur in de stad

Deze uitbudinge druif kwam ik tegen op Katendrecht. Vroeger bekend om de dames van lichte zeden. Tegenwoordig een Rotterdamse wijk met allure. En daar zitten de bewoners natuurlijk niet achter de geraniums. Daar hoort iets van meer standing. Druiven, vijgen, olijven of Agapantussen, je kunt het er vinden. De bewoner van dit huis heel wat te snoepen. Of zou dit een Katendrechtse wijnbouwer zijn?

5 thoughts on “Natuur in de stad

  1. Ongelooflijk hoe dit stuk Rotterdam is verbeterd. Toen we het een paar jaar geleden zagen (feestje op de SS Rotterdam) vielen we zowat om van verbazing. Ik moest er vele jaren geleden wel eens zijn omdat er een bedrijf zat waarmee ik zaken deed, maar verder kwamen wij er nooit. Toen vond ik het maar een nare armoedige wijk. Maar dat is dus echt niet meer zo.

Comments are closed.