Duidelijk…

In een restaurant is het vaak zoeken naar het toilet. En ben je daar dan eindelijk, dan kun je soms aan de markering niet duidelijk zien of het nou de heren of de dames is. Maar in Zwolle, bij Anne & Max is het wel duidelijk. Ze gebruiken er gewoon hun eigen naam voor ๐Ÿ˜‰


En als je nou Els, Lineke, Leo of Hans heet? Oh, geen probleem hoor, dan mag je ook gewoon door de deur van Anne of van Max natuurlijk ๐Ÿ˜‰

4 thoughts on “Duidelijk…

  1. Genderneutraal toileteren is de toekomst in Nederland.

    In Thailand werd ik ooit terug geroepen. Er is daar een andere etiquette.
    De letters zijn onleesbaar en symbooltjes worden niet gebruikt. Daarbij begreep ik dat een gesloten deur aangeeft dat er iemand aanwezig is. De open deuren geven aan dat het kleine kamertje vrij is ….

    Vrolijke groet,

  2. Eigenlijk is het heel vreemd dat er aparte dames en herentoiletten zijn. Die heb je thuis ook niet.

Comments are closed.