Vuurrood

Den Haag-001Op zoek naar nieuwe schoenen. Stevige stappers waar je zo nodig ook een wandeling op kunt maken. Maar ook wel een beetje netjes, niet van die stoere exemplaren. Ik koos in eerste instantie voor een keurig grijsachtig paar, maar die zaten gewoon niet lekker. En dat is natuurlijk ook heel belangrijk. En toen viel mijn oog op deze schoenen. Vuurrood lak, mooie veters. Beslist schoenen om een beetje mee op te vallen. Maar kon dat nou nog wel…? Een toch al middelbare dame, met die kleur aan haar voeten. Was dat geen aanfluiting. Ik paste ze en was meteen verkocht. Nog even twijfelde ik voor de spiegel, maar toen Leo ze leuk vond staan, was ik overstag. En waarom ook niet? Ik ben wel niet meer zo piep, maar voel me beslist nog jong genoeg voor zo’n kleurtje.

12 thoughts on “Vuurrood

  1. Ik ga van het principe uit dat je nergens te oud voor bent. Eigenlijk krijg ik steeds meer lak aan wat andere mensen zullen denken, dat is een van de voordelen van het ouder worden.

  2. Ik las ergens:
    Bekijk het eens van de zonnige kant: hoe oud u ook bent, u bent jonger dan u ooit zult zijn.
    Leuke schoenen!

Comments are closed.