Voldoende

meeuw.jpgDe meeuwen in de buurt van het Erasmus MC hebben geen honger. De afvalbakken zitten vol met allerlei voedsel. Waarom je eten koopt en het halverwege weggooit is mij niet duidelijk. Maar er zijn ook wat scholen in de omgeving en de leerlingen daarvan zullen ook wel eens wat weggooien. De meeuwen moeten er wel wat voor doen en een beetje geluk is ook niet weg. Want helemaal onderin kunnen ze niet komen. Maar als er een bakje met friet of zo bovenop ligt, is het meteen bingo. En van dichtbij zijn het best wel grote beesten. Deze heeft hier een bak met salade gevonden en liet zich niet opjagen door de voorbijgangers. Nou ja, die kunnen gewoon opnieuw wat halen…

5 thoughts on “Voldoende

  1. Wij zaten ooit een in een ver land een broodje te eten aan de kust toen we echt aangevallen werden door meeuwen. We moesten werkelijk onze auto in vluchten.

  2. Zo zijn wij vroeger niet opgevoed, en mijn kinderen denk ik ook niet. Al werkt mijn dochter als restaurantmanager bij McDonalds

  3. Het weggooien van voedsel vind ik schandelijk.

    Meeuwen maar ook veel andere dieren leven hier van.

    Wij veranderen zo de natuur.

    Duurzame groet,

Comments are closed.