Winkel

Ook al heb je geen fototoestel bij je, er is nog altijd de telefoon. En dan, hoewel ik het niet van plan was, is een foto snel gemaakt.
Een schoenenwinkel, maar dan een die niet is zoals de andere. Geen dertien-in-een- dozijn winkel, maar één met een uitzonderlijk interieur. Tja, dit springt er echt wel uit!
De schoenen zijn gewoon als alle andere. Die kun je bij anderen ook kopen….
winkel

6 thoughts on “Winkel

  1. Van zo’n winkel krijg ik tegenwoordig helemaal de senuwe. In elk hokje gaan kijken naar één paar. Ik heb één merk dat altijd goed zit en waarvan ik verschillende soorten schoenen en laarzen heb. Die bestel ik lekker on line. Ik ga steeds meer een hekel aan winkels krijgen. Het is dat het soms echt moet, maar brrrrr….. En dan te bedenken dat ik vroeger zowat in de Bijenkorf woonde en niks leuker vond dan winkeltje in winkeltje uit. Niets veranderlijker dan een mens.

Comments are closed.