Schoenen

schoenen

bron: Libelle

Vroeger droeg ik schoenen met hakken, een tijd lang zelfs heel hoge hakken. Omdat ik dat mooi vond. Ik kan me eigenlijk niet herinneren of ze erg lekker liepen, maar dat zal wel niet. Stevige stappers lopen gewoon veel fijner.

De laatste jaren draag ik eigenlijk meestal veterschoenen. Soms echte wandelschoenen, soms wat minder uitgesproken maar nog altijd niet het fijnere werk 😉 En daar hoorde, naar mijn mening, geen jurkjes bij. Voor geen goud zou ik zo’n combi gemaakt hebben. Maar de laatste tijd begin ik dat toch anders te zien. Ik let nu wat meer op wat er zoal gedragen wordt en dan zie je dat het helemaal niet meer uitmaakt wat je combineert. Dus kanten jurkjes met dikgezoolde herenschoenen, sneakers onder een nette jurk of een leuk plooirokje en schattige blouse. Het kan allemaal. Geen reden meer om nu nog steeds geen jurkjes te dragen.

 

4 thoughts on “Schoenen

  1. Hoge hakken heb ik nooit gedragen en ook lage hakken zijn voor mij al jarenlang uit den boze. Toevallig heb ik pas een jurkje gekocht en ik draag het inderdaad met moderne lage schoenen, mét veter. Ik vind het leuk, wat een ander vindt zal me worst zijn.

  2. Ik heb een paar jaar overal maat 42 grote Ecco veterschoenen met speciale zolen onder moeten dragen en ben echt dat stadium van wat hoort of leuk voorbij. Mijn voetplaat is niet meer ontstoken, dus tegenwoordig kan ik ook wel weer eens hakken aan maar niet te hoog en geen twee dagen achter elkaar. En ik let erg goed op wat ik moet doen. Als ik veel moet lopen dan kies ik eerst de schoenen en dan de outfit. Ook in huis let ik op wat ik aan mijn voeten draag. Op blote voeten lopen is nl. niet voor iedereen goed.

  3. Nou, het kán allemaal wel natuurlijk, maar ik doe het toch echt niet. Geen sneakers onder een rok hier. Na twee voetoperaties zijn high heels voor mij echt verleden tijd, tenzij ik weet dat ik een hele avond mag blijven zitten 🙂 Een tussenoplossing vind ik schoenen met een laag hakje en een wreefbandje bijv. van Wolky. Die draag ik dan onder rokjes en dat bevalt goed. Er zijn ook goede ballerina’s te koop, maar dan wel van de duurdere merken. Aan goedkope heb je niks.

  4. Ja dat vond ik in het begin ook niet leuk, sneakers onder een jurkje. Mijn dochter deed het en ik vond het niks. Maar ik ben er inmiddels aan gewend en nu vind ik het hartstikke leuk staan. Gek is dat toch hoe dat kan veranderen. Niet bij iedereen leuk hoor, bij mij niet!

Comments are closed.