Valentijn

Deze schattige kaart kreeg Leo toen hij nog maar een klein Leootje was. Hij lag in het ziekenhuis met buikvliesontsteking, dat was in 1951. En het was natuurlijk helemaal niet er gelegenheid van Valentijnsdag, maar gewoon om hem op te vrolijken. Toch is het wel degelijk een originele Valentijnskaart, kijk maar naar de achterkant.

   

Lief hè?  Zo vind je nog eens wat bij het opruimen.

4 thoughts on “Valentijn

  1. Wat leuk, die kaart. Ik heb nog een grote doos met correspondentie, ik denk zo vanaf mijn twintigste. Ga er toch eens in snuffelen.

  2. Heb nog even gegoogeld op Mary Lucie Attwell. Want haar stijl herkende ik meteen. Ze is erg bekend en er is een levendige handel in haar kaarten. Jouw kaart of eigenlijk Leo’s kaart zie ik niet meteen terug. Misschien is die wel heel bijzonder!!!!

Comments are closed.