Het kan verkeren…

Als je dan hoort dat je geopereerd gaat worden, kom je in een achtbaan van emoties terecht. Vanmorgen vertelde de verpleging dat ik donderdag naar Breda ga en daar vrijdag geopereerd zal worden. In mijn hoofd maakte ik een sprongetje. Tegelijkertijd bekroop me de angst. Hoe zal het gaan…. Dat moet ik afwachten. Maar ik ben niet de eerste en zeker niet de laatste in deze situatie. Velen gingen me voor en ze knapten er erg van op. Voorlopig dus even radiostilte, maarrrrrr ik kom terug 😊

8 thoughts on “Het kan verkeren…

  1. Ik hoop je gauw terug te zien, Els, want die radiostilte van jou moet niet te lang gaan duren. Heel veel sterkte.

  2. Inderdaad Els, je bent de eerste en de laatste niet en je zal er lekker van opknappen. Wel eerst even door een zure appel heenbijten maar je herwonnen gezondheid gaat zoet smaken. Denk aan je vrijdag.

  3. Gesnopen! Als ze je maar deskundig behandelen en zorgen dat je weer snel vrolijk rondhuppelt, dan is het oké, Els.

  4. Goed om te hoeren dat je het met vertrouwen tegemoet ziet allemaal. Sterkte en hopelijk mag jij ook volgende week naar huis!!

  5. In Breda zijn ze gespcialiaeerd in hartoperaties. Die hebben er erg beel expertise en bekwaam personeel. IJsselland is een algemeen ziekenhuis, prima maar niet hiervor. Er wordt nauw samengewerkt. Zodra het kan kom ik weer hier terug. Hiernaast me lag een mevrouw die vorige week dinsdag geopereerd was en nu al weer naar huis is. Ik zie het met vertrouwen tegemoet 😉

Comments are closed.